Loading...
Over ons 2017-05-03T23:58:52+00:00

CONTACT

Ons verhaal

SalesBoostingFactory helpt dienstverleners commercieel successen te behalen door marktpotentieel in omzetgroei te vertalen en de beste Sales-professionals voor u te werven en selecteren.

Hoe helpt SalesBoostingFactory u?

Door het geven van advies, het winnen van aanbestedingen en het werven en selecteren van de beste sales-professionals die op de markt zijn. Bij advies kunt u denken aan het ontwikkelen van diensten, het optimaliseren van sales-processen en het op de juiste wijze positioneren van uw onderscheidend vermogen.

SalesBoostingFactory biedt u…

Kennis van ‘facilitaire’ diensten en een groot netwerk binnen deze branche. Ervaring is aanwezig met het begeleiden en managen van sales-trajecten en het aansturen van sales-teams.

Betrokkenheid, transparantie en doeltreffendheid kenmerken de werkwijze van SalesBoostingFactory.

Samenwerken is de beste garantie voor succes. SalesBoostingFactory behaalt de beste resultaten dan ook altijd in gezamenlijkheid met medewerkers van uw organisatie. Op die manier worden verbeteringen ook meteen in uw organisatie geborgd voor de toekomst!

SalesBoostingFactory geeft niet slechts advies, maar werkt actief met u mee om successen te behalen.

Als u de intentie heeft om met SalesBoostingFactory te gaan samenwerken dan maken we afspraken over concrete resultaten, waaraan we ons committeren. SalesBoostingFactory is samen met u integraal verantwoordelijk voor omzetgroei.

Is uw interesse gewekt? U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking.

Ontmoet ons

Philip van Beveren
Philip van BeverenConsultant
Carmelle Jaski
Carmelle JaskiSourcing Specialist
Bente Elsinga
Bente ElsingaSourcing Specialist